TINGSTRUP SKOLE SKOLEPATRULJE VINDER 5.000 KR

Først gik Hurup Skoles skolepatrulje videre til den landsdækkende konkurrence om at blive Årets Skolepatrulje, og nu er turen så kommet til Tingstrup Skole.

Skolepatruljen skaber tryghed i trafikken for både børn og voksne. Morgen efter morgen i al slags vejr står de klar med refleksvest og viljestyrke og hjælper både de yngste og ældste elever sikkert gennem den ofte kaotiske morgentrafik ved skolerne.

Sådan har det været siden 1949, hvor Danmarks første skolepatrulje så dagens lys. For at give skolepatruljerne et ekstra skulderklap har Rådet for Sikker Trafik og LB Forsikring netop afholdt en fotokonkurrence for skolepatruljerne. Skolepatruljerne har skulle tage et kreativt foto af dem selv for at være med i konkurrencen.

Nu er der udvalgt ti vindere – to i hver region. Og her i området er det skolepatruljen på Tingstrup skole, der har vundet. Skolepatruljen vinder 5.000 kroner for deres foto, og pengene kan eleverne sammen med færdselskontaktlæreren bruge til fælles aktiviteter. Det kan fx være en tur i biografen, til bowling eller et tivolibesøg eller til varm kakao på de regnfulde og kølige morgener. Herunder kan du se vinderfotoet.